Frågor & Svar

Frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om de kurser som vi säljer i webbutiken.

Hur ser kursen ut?

Kursen är i textform blandat med bilder, videos samt några dansklipp som stöd så att man enkelt kan ta till sig materialet i sin egen takt. Kursen lämpar sig bäst att genomföras via en dator eller surfplatta men går självklart att genomföras via en smartphone.

Hur anmäler jag mig?

Genom att gå till kursens sida och klicka på lås upp. Efter genomfört köp i webbutiken är du anmäld till kursen och får tillgång till kursmaterialet direkt.

När börjar kursen?

Du kan gå kursen när du vill. Våra kurser är online och on-demand.

Hur snabbt kan jag börja efter köp?

Direkt efter genomfört köp får du ett mejl med inloggningsuppgifter till ditt personliga användarkonto. När du loggat in på roligaredans.se så finns ditt köpta kursmaterial tillgängligt direkt.

Om du redan har ett användarkonto på Roligaredans.se så loggar du in med det i samband med att du köper kursmaterialet.

Vilka förkunskaper behöver jag?

Inga egentliga förkunskaper krävs men en rekommendation för att underlätta förståelsen är att du har gått eller går en buggkurs och kan grunderna.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du får tillgång till kursen direkt efter avslutat köp och 6 månader framåt från köptillfället.

Hur betalar jag?

Du kan enkelt betala med Swish, då står Vitalis Creative AB som betalningsmottagare. Du kan också välja att betala med kontokort (VISA eller Mastercard) eller med faktura. Betalningen med kontokort eller faktura görs tryggt och säkert via Klarna.

Finns det ångerrätt?

Vi strävar efter 100% nöjd-kund-garanti. Vi tillämpar dock normalt inte ångerrätt på våra digitala kurser eftersom du får tillgång till kursmaterialet direkt efter genomförd betalning. Du kan läsa mer om ångerrätt och övriga villkor under Villkor. Har du några funderingar eller problem hör gärna av dig till oss så löser vi det.

Får jag låna ut mitt konto och mina användaruppgifter?

Nej. Ditt användarkonto och dina användaruppgifter är personliga och får inte lånas ut eller överlåtas till någon annan. Endast du som köpt tillgång till kursmaterialet har rätt till att ta del av det.

Kan jag dela med mig av kursmaterialet till andra?

Nej. Kursmaterialet går bara att se om man befinner sig på roligaredans.se och har betalt för tillgång till det. Det är inte tillåtet att spela av eller på andra sätt kopiera materialet. Det är heller inte tillåtet att på något sätt försöka kringgå eller åsidosätta sidans betalvägg och andra eventuella säkerhetssystem.

Som kund är du ansvarig för att det köpta kursmaterialet inte sprids till tredje part i någon form.

Det är självklart tillåtet att diskutera kursmaterialet tillsammans med partner eller annan.

Får jag använda kursmaterialet vid egen undervisning i min förening/dansklubb?

Det du lärt dig får du självklart alltid själv lära ut till andra. Det är dock inte tillåtet att visa vårt kursmaterial som del av undervisning. Vill du eller din förening/dansklubb använda vårt material vid undervisning så får ni väldigt gärna höra av er till oss för att diskutera möjliga lösningar!